Novosti

03/10/2014

U nedjelju "Kotačićima uz more"

U nedjelju 05. listopada s početkom u 10.00 sati, po uzoru na projekt Koturaljkaškog kluba Pula Inline, održat će se sportsko-rekreativni program "Kotačićima uz more". Tim povodom pozivani su svi građani, bez obzira na dob, da na noge stave rošule ili role, sjednu na biciklu, trokolicu ili se dovezu bilo kakvim prijevoznim sredstvom s kotačićima te uživaju u vožnji uz more. Također pozivamo sve Udruge osoba sa invaliditetom da se priključe ovoj manifestaciju kako bi promovirali šetnicu Lungomare kao šetnicu bez arhitektonskih barijera - primjerenu svima. Po samom povratku na kupalište Mornar, S.R.U. Bikespirit izvest će rekreativnu MTB vožnju po šumici, a zadnji dio programa rezerviran je za one odvažnije  koji će u organizaciji Triatlon Kluba Pula sudjelovati u duatlon utrci.

Tokom trajanja manifestacije Odjel prevencije Policijske postaje Pula na svojem info punktu vršit će promociju zdravog stila života uz promotivne letke, a sve u sklopu nacionalnog preventivnog projekta "Zdrav za 5". Sportsko-rekreativnom programu prisustvovat će i  biciklistička ophodnja Policijske postaje Pula.

Također, obavještavamo sve građane da će zbog održavanja manifestacije nedjelju, od 10.00 do 12.00 sati za sav promet biti zatvorena dionica ceste uz šetnicu Lungomare, od Sportskog centra Valkane do kupališta Mornar.

Svi su pozvani na bogat i zabavan program na startno/ciljnom mjestu na Mornaru.