Novosti

14/10/2014

Cvjećarnici Arco Iris nagrada za najbolji izlog jeseni

U sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga" - Jesen 2014 koju organiziraju Turistička zajednica Pule i Grad Pula laskavu titulu ponijela je cvjećarnica Arco Iris. Na proglašenju pobjednika nazočili su direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj i pomoćnica pročelnika UO za kulturu Lidija Musi.

 "Izlog je taj koji privlači kupce i krasi naš grad", kazala je Cinkopan Korotaj te je ovim putem pozvala sve ostale trgovine da i dalje nastave uređivat svoje izloge.

Lidija Musi čestitala je Marti Roce, vlasnici cvjećarnice na pobjedi i kontinuiranom trudu kroz sve ove godine te joj je uručila nagradu i naljepnicu za najljepši izlog jeseni.

Vlasnica spomenute cvjećarnica, kojoj je to treća nagrada Grada Pule za najljepši izlog, zahvalila se na nagradi te je kazala kako joj dekoriranje izloga istovremeno predstavlja izazov, veliku radost i veselje.

Od ostalih ocjenjenih izloga drugo mjesto zauzeo je izlog trgovine Krever,  a treće izlog trgovine Muffin fashion store. Benetton kids osvojio je četvrto mjesto, na petom mjestu našla se cvjećarnica Florami, dok je šesto mjesto zauzeo Kraš.