Novosti

17/10/2014

Nova web stranica i novo radno vrijeme Castruma 97 d.o.o.

Castrum Pula 97 d.o.o. društvo za upravljanje stambenim i poslovnim zgradama u cilju što bolje suradnje s građanima od danas pokreće novu web stranicu. Riječ je o suvremenoj i responzivnoj web lokaciji, prilagođenoj mobilnim uređajima i tabletima. Na novim stranicama možete se upoznati s uslugama društva i dobiti potrebne informacije vezane uz energetsko certificiranje, fondove, te sve ostale relevantne informacije iz područja upravljanja i održavanja zgrada. Također, uvedeni su i noviteti poput ocjenjivanja usluga i tehničko računovodstvenog odjela, a svim postojećim i budućim suvlasnicima omogućena je transparentna komunikacija sa svim odjelima.

Iz Castruma obavještavaju građane i o novom radnom vremenu za prijem stranaka-predstavnika stanara: radnim danom od 8 do 10 sati, osim srijedom kada je Castrum za stranke otvoren popodne od 15 do 17 sati.

Inače, Castrum Pula 97 d.o.o. trenutno upravlja sa 650 zgrada što ovo društvo čini najvećim upraviteljem u Puli i Istarskoj županiji gdje djeluje.U posljednje vrijeme posebna se pažnja poklanja suradnji s Europskim fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. U suradnji s Fondom uskoro kreće i obnova krovišta i fasade na zgradi u ulici Giardini 14, kako bi stanari ugodnije i kvalitetnije živjeli, ali i ostvarili značajne uštede.

Novu web stranicu možete posjetiti na adresi www.castrum-pula.hr.