Novosti

29/10/2014

Sve o pulskom školskom sportu od sada i na novoj web stranici

U sklopu projekta "3N - T(elevizija), R(adio), I(nternet) N(ovine)", a u cilju popularizacije školskog sporta Grada Pule, kreirana je nova web stranica (http://skolskisport.wix.com/skolski-sport-pula) koja na jednom mjestu objedinjuje sve informacije vezane za školski sport grada Pule. Tako se od danas putem jednostavne pretrage može dobiti uvid u raspored natjecanja po skupinama unutar pojedinih kategorija i rezultate koji se ažuriraju nakon svakog odigranog kola pojedinogsporta. Na web stranici se mogu pronaći i slike školskih ekipa, video uradci sa natjecanja, i novosti iz drugih medija. Važno je napomenuti kako ova web stranica uključuje i rezultate školskih sportskih natjecanja Škole za odgoj i obrazovanje iz Pule čiji učenici sudjeluju na raznim sportskim manifestacijama i ostvaruju zapažene rezultate diljem Hrvatske.

Školski sport grada Pule obuhvaća ukupno 12 školskih sportskih društava osnovnih i 10 školskih sportskih društava srednjih škola, a natjecanja se odvijaju u sportovima: mali nogomet, odbojka, košarka, rukomet, stolni tenis, šah i atletika.

Proteklih godina objavljeno je više od 122 novinska članka, prikazano više od 50 najzanimljivijih utakmica te snimljeno više od 30 radio intervjua, a sve uz pomoć lokalnih medija.

Gradska školska sportska prvenstva osnovnih i srednjih škola odvijaju se u organizaciji Saveza sportova Grada Pule, a pokrovitelj gradskih natjecanja je Grad Pula.