Novosti

17/11/2014

McCartneyev koncert u Glazbenoj rock slušaonici

U srijedu, 19. studenog 2014. u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula održat će se Glazbena rock slušaonica - koncerti u tehnologiji visoke rezolucije: koncert Paula McCartneya "The space within us" s američke turneje iz 2005. godine.

McCartneyev koncert iz 2005. godine ovomjesečni je program Glazbene rock slušaonice,redovnog mjesečnog programa koji se održava svake treće srijede u mjesecu u suradnji s prof.Borisom Vučinom.

Program Glazbena rock slušaonica - koncerti u tehnologiji visoke rezolucije predstavljena je u svibnju uoči Dana grada Pule, kada su prikazani koncert kralja Elvisa Presleya s turneje 1972. te pionira stvaranja novog zvuka električnom gitarom skupine The Shadows s nastupa u Cardifu na oproštajnoj turneji 2004.

U programu Glazbene rock slušaonice naći će se koncerti na kojima su izvođene pjesme skladane do 1980-ih godina. Dakle riječ je o snimcima koji su tehnički zahtjevni, a koji se sada mogu prezentirati novom tehnologijom pa će svake treće srijede u mjesecu ljubitelji roka u knjižnici moći uživati u nezaboravnim, vrhunskim koncertima.