Novosti

17/11/2014

Svečana dodjela certifikata IQNet SR10

U utorak, 18. studenog 2014. godine s početkom u 12.00 sati u prostorijama Komunalne palače (Trg Forum 1, 52100 Pula)održat će se konferencija za novinare povodom svečane dodjele Cro Cert certifikata IQNet SR10 kojim se potvrđuje da Grad Pula primjenjuje sustav upravljanja društvenom odgovornošću.

Grad Pula je dobivanjem certifikata IQNet SR službeno postao prvi grad na svijetu koji je u poslovanje svoje uprave ugradio vrijednosti društveno odgovornog poslovanja te sukladno tome postao i članom renomirane međunarodne inicijative The United Nations Global Compact. Inače, društveno odgovorno poslovanje je koncept u kojem poslovni subjekt, u ovom slučaju Grad Pula, odlučuje na dobrovoljnoj osnovi doprinositi boljem društvu i čišćem okolišu u interakciji s ostalim dionicima.

Certifikat će uručiti direktor Cro Certa Damir Sučić, a u ime Grada Pule primit će ga gradonačelnik Boris Miletić. Konferenciji za novinare prisustvovat će i zamjenica gradonačelnika, ujedno predstavnica uprave za kvalitetu Elena Puh Belci, voditeljica projekta za uvođenje sustava upravljanja društvenom odgovornošću po normi IQNet SR 10 Lovorka Hajdić Golja te voditelj sustava kvalitete Andrea Vareško.