Novosti

20/11/2014

Zabava za cijelu obitelj u Teatru Naranča

Teatar Naranča- Dječje kazalište Pula poznato po posjećenim i maštovitim predstavama za sljedeća dva vikenda najavljuje bogat program.

Ovoga vikenda, točnije u subotu 22. studenog u 16 sati u prostoru DKC (bivši Pionirski dom) prikazat će se predstava "Vitez željeznog srca". Ova zanimljiva i duhovita priča smještena u razdoblje kada su romantika i ljubav bili pojmovi koji pokreću svijet, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uz zabavne songove, živopisne i razigrane scene, ova će predstava zabaviti i djecu i odrasle. Tekst je napisala  Ana čokić Pongrašić,a režiju potpisuju Luka Juričić i Franjo Tončinić.

Budući da je studeni već pri kraju i da se blagdani bliže, Teatar Naranča za sljedeću subotu s ponosom najavljuje premijeru predstave "Car Mraz". Zabavna je to priča o caru zle čudi koji nije volio baš nikoga, ni ljude ni djecu ni prirodu. I tako sve dok se jednog dana nije pojavio dobri, neobični sob imenom Rud Olfner. Što se na kaju dogodilo s carem i neobičnim sobom možete provjeriti sa vašim najmlađima već sljedeću subotu, 29. studenog u 20 sati.