Novosti

04/12/2014

Ove subote "Shopping za Sv. Nikolu"

U prostorijama Turistčke Zajednice Pula danas je održana konferencija za medije povodom predstavljanja  programa "Shopping za Sv. Nikolu". Direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan-Korotaj istaknula je da je ova manifestacija sjajna prilika da se građanima smanje predblagdanski troškovi organiziranom akcijom koja će donijeti značajan popust cijena od 15% , s naznakom da će neki proizvodi biti i dvostruko jeftiniji nego je to uobičajeno, te je izrazila želju da ona postane tradicionalni dio "Prosinca u gradu".

Program započinje 6. Prosinca tradicionalnim paljenjem svjetla u 17:00, kojemu će se ove godine pridružiti i sve trgovine koje su dio manifestacije. Uz potporu HGK Pule, Grada Pule i samih trgovina također je  i financijski osigurana nabavka rasvjetnih lampica koje će se ove godine pridružiti ovom tradicionalnom osvjetljavanju.

U ime Grada Pule pomoćnica pročelnice UO za kulturu Lidija Mussi istaknula je kako će ovaj predblagdanski shopping oživjeti samo središte grada i pridonijeti njegovoj subotnjoj živosti. Zahvalila se i na velikom odazivu 52 trgovine koje su sudionici ovog programa te je podsjetila kako će se sredinom mjeseca najljepši izlog protekle godine u čiju će konkurenciju svakako ući i posljednje dekoracije u gradskim izlozima.

Kao predstavnica Udruženja obrtnika Pule Elida Cerovac Bakiš zahvalila se sponzorima na podršci napomenuvši da će se ova akcija obilježit i sljedeće dvije subote kako bi se dodatno oživjele predbožićne subote te stvorila dodatna pozitivna atmosfera.