Novosti

04/12/2014

Pulski gradonačelnik primio zamjenicu američkog veleposlanika

Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače zamjenicu američkog veleposlanika u Hrvatskoj Margaret Nardi koja u Puli boravi povodom 20. Sajma knjige.

Naime, u sklopu boravka u Puli, Nardi će prisustvovati otvaranju 20. Sajma knjige u Istri, a posjet Puli odlučila je iskoristiti da bi se susrela s pulskim gradonačelnikom koji je zamjenicu američkog veleposlanika ukratko upoznao s bogatom poviješću grada i svim aktualnim projektima koji se u Puli trenutno provode.

Zamjenica veleposlanika već je u nekoliko navrata posjetila Pulu za koju je kaže, uvijek vežu lijepe uspomene. "Uvijek radom pratim i čitam o brojnim lijepim stvarima koje se kod vas događaju, a posebno su me domili nevjerojatni Svjetleći divovi koji su zaista impresivni", kazala je Nardi koja je među ostalim istaknula i promjene koje su se dogodile otkako je Hrvatska postala članica EU.

Miletić je gošću upoznao sa projektima koje Grad razvija samostalno i u suradnji s privatnim sektorom, a Nardi je dodala i kako Pula posjeduje iznimno velik razvojni potencijal.