Novosti

05/12/2014

Podijeljene police osiguranja djeci Dječjeg doma Pula

Danas je u prostorijama Croatia osiguranja u Puli održana svečana podjela polica osiguranja djeci Dječjeg doma Pula u sklopu projekta "Dobri ljudi- djeci Hrvatske".

Djeca koja su korisnici Dječjeg doma Pula za donatore su pripremila glazbeno-zabavni program, a okupljenima se obratila ravnateljica ove ustanove, Davorka Belošević. "Iskreno se zahvaljujem svim donatorima bez čije pomoći ne bi bilo ni ove akcije. Naš je cilj osigurati svako dijete koje živi bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a u sklopu ovoga projekta do sada smo uručili police osiguranja 200-tinjak djece iz Dječjeg doma Pula", rekla je Belošević.

Na svečanosti su bili prisutni i donatori, odnosno predstavnici Istarske županije i gradova, a u ime Grada Pule svoju podršku djeci je iskazala pomoćnica pročelnice UO za društvene djelatnosti Irena Peruško.

Grad Pula primio je i zahvalnicu za sudjelovanje u ovoj akciji humanitarnog karaktera, a Peruško je napomenula kako suradnja s Dječjim domom neprekidno traje, te su novi projekti u pripremi