Novosti

18/12/2014

Otvorena Bunarina, omiljeno okupljalište puljana

Danas je svoja vrata otvorio kafić na Bunarini, omiljeno okupljalište Puljana. Kako bi se Bunarini vratio stari sjaj koji je nekad imala u potpunosti je saniran krov kafića i postavljen je novi pod terase uz lokal, uređen je interijer, postavljena su nova ulazna vrata i grijalice za zimu te je očišćeno podmorje uz sam kafić. Dosad se investiralo oko 150 tisuća kuna.

Prisutnima je srdačnu dobrodošlicu zaželio direktor tvrtke Fratarski d.o.o. Vjekoslav Jozanović koji je kazao da bi volio da se na Bunarinu vrate svi oni građani koji su unazad par godina dolazili.

"Zahvaljujem se Uljanik grupi i svim ostalima koji su zaslužni da se ovo kultno mjesto ponovno otvori" kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić te je nadodao kako vjeruje da će Bunarina i dalje ostati tradicionalno mjesto okupljanja naših Puležana. Intencija grada je da se kroz partnersku suradnji s Uljanikom ovo područje i dalje razvija te da bude mjesto za druženje, razonodu i sport.

U ime Uljanik grupe Gianni Rosanda izrazio je zadovoljstvo što su konkretizirati dugogodišnju suradnju kroz uspješan projekt Bunarine te je nadoao kako se veseli daljnjoj surdanji.