Novosti

09/01/2015

Zbog plinofikacije od idućeg tjedna zatvoreni Giardini

Projekt plinofikacije Pule bliži se kraju, a radovima u samom središtu grada ušlo se u posljednju fazu. Nakon polaganja cijevi, asfaltiranja i puštanja u promet Zagrebačke ulice, radovi na plinofikaciji od 14. siječnja ove godine izvršit će se na dvjema lokacijama istodobno. Prva dionica odnosi se na Mletačku ulicu i to od križanja sa Zagrebačkom do križanja s Krmpotićevom ulicom te u nastavku od križanja Mletačke s Flanatičkom i Ronjgovom ulicom. Promet će se na navedenim dionicama privremeno odvijati jednim prometnim trakom.

Nakon što je uoči turističke sezone dovršena plinofikacija prvog dijela Giardina od zgrade ljekarne do Arene, od 14. siječnja radovi plinofikacije započet će i na preostaloj dionici od zgrade Istarskog narodnog kazališta do ljekarne (od raskrižja Laginjine i Smaregline ulice do raskrižja Giardina sa Zagrebačkom ulicom) zbog čega će navedena dionica biti u potpunosti zatvorena za sav promet.

Prema planu, svi spomenuti radovi trebali bi biti okončani do početka ožujka ove godine. Zahvaljujemo svim sudionicima u prometu na razumijevanju te ih pozivamo da se pridržavaju privremene regulacije prometa