Novosti

21/01/2015

Od sutra kreće četverodnevna humanitarna akcija "Kad bi svi"

Udruga Kad bi svi pod pokroviteljstvom Grada Pule i Istarske županije organizira humanitarnu glazbeno - sportsku manifestaciju pod nazivom "Kad bi svi" koja će se održati u periodu od 22. do 25. siječnja 2015. godine i to na tri lokacije: u prostorijama Istarskog narodnog kazališta, Hotela Pule te Doma sportova "Mate Parlov".

Posebnost ove manifestacije su čak tri velika koncerta humanitarnog karaktera na kojima nastupaju značajni glazbenici iz Pule i regije te veliki sportski događaj kojim će se prigodno obilježiti 45. godina od osnutka "Park avenije 69". Bruno Krajcar, Night express, Gustafi, Šajeta, samo su neka od imena koje će oplemeniti ovaj humanitarni događaj, a sav prihod od prodaje ulaznica bit će uplaćen na žiro račune Lige protiv raka Pula za opremanje onkologije pulske Opće bolnice te Udruge slijepih Istarske županije za završetak izgradnje Kuće svjetla u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru slijepih Istre Cukrići

Svi koji žele pomoći mogu to učiniti i pozivom na broj telefona 060/988-988 (cijena poziva 6,25 kuna s PDV-om) od danas pa sve do 25. siječnja.