Novosti

23/01/2015

Sutra veliki humanitarni koncert u sklopu manifestacije "Kad bi svi"

Jučerašnjim koncertom održanim u Istarskom narodnom kazalištu, Gradskom kazalištu Pula započela je četverodnevna humanitarna manifestacija pod nazivom "Kad bi svi" koju organizira Udruga nositelj "Kad bi svi" s ciljem prikupljanja sredstava za Udrugu slijepih IŽ i Ligu protiv raka. Za danas je na rasporedu prigodni program koji će se održati u Hotelu Puli, a koji je posvećen sponzorima i donatorima, ali i mladima. Naime, u prvom dijelu programa prisutne će zabavljati Fun box bend i KUD Dvigrad, a iza ponoći na redu je dico night uz pulske dj-eve. Ulaz na ovu manifestaciju je 20,00 kuna. Treba napomenuti da će sav prihod od prodaje ulaznica biti uplaćen na žiro račune Lige protiv raka Pula za opremanje onkologije pulske Opće bolnice te Udruge slijepih Istarske županije za završetak izgradnje Kuće svjetla u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru slijepih Istre Cukrići

U subotu, 24. siječnja manifestacija se seli u Dom sportova "Mate Parlov" gdje će se u 20.00 sati održati veliki humanitarni koncert  umjetnički nazvan "Urlik" sa preko dvadeset izvođača. Gustafi, Neno Belan , Alen Vitasović, Šajeta, Saša 21, Baltazar bend, Messerschmitt su samo neka od imena koja će nastupiti na ovom humanitarnom koncertu. Novina je da će ulaz koštati samo 20.00 kunačime se je željelo omogućiti široj publici da dođe i svojom gestom podrži ovu humanitarnu akciju.

Nedjelja, 25. siječnja rezervirana je za red sporta i red zabave. Tako će se, također u Domu sportova "Mate Parlov", u jutarnjem terminu okupiti preko 700 mališana koji će pokazati svoja znanja iz područja glazbe, plesa i sporta. Nastupit će Mići i Zbor Zaro, Darko Janež, Mažoretkinje grada Pule, OKUD Istra, Koturaljkaški klub "Uljanik", ritmička skupina "Gazele", mini rukometaši te pulski vrtići sa svojim radionicama. Ova humanitarna priča planira se zaokružiti obilježavanjem 45. Godina "Park Avenije 69" velikim nogometnim turnirom koji će započeti u 16.00 sati.

Cijelo vrijeme trajanja manifestacije otvorena je i telefonska linija 060 988 988 (cijena poziva 6,25 kuna s PDV-om) za sve one koji žele pomoći i na ovaj način.

Pokrovitelji su Istarska županija, Grad Pula, Grad Vodnjan, Općina Medulin i Općina Marčana.