Novosti

26/01/2015

Održan humanitarni koncert "Kad bi svi"

Ovog vikenda, točnije u subotu 24. siječnja, održan je humanitarni koncert u organizaciji udruge Kad bi svi s ciljem prikupljanja sredstava za Udrugu slijepih IŽ i Ligu protiv raka. Subotnji koncert zamišljen je kao finale četverodnevne humanitarne manifestacije, a prikupljena sredstva bit će upotrijebljena za završetak izgradnje Kuće svjetla u edukacijsko-rehabilitacijskom centru slijepih Istre Cukrići te za opremanje onkologije pulske Opće bolnice (ponajviše za nabavu antidekubitalnih madraca).

Petnaestak bendova priredilo je svirku koja je trajala gotovo šest sati, a između ostalih nastupili su i Livio Morosin, Alen Vitasović, Neno Belan te popularni Gustafi. Bile su tu i Šćike, bend koji se sve više probija kombinacijom istarske glazbe i modernog izričaja, a priliku da na pozornici predstave svoj rad publici imali su i pulski bendovi Flanger Danger, Via Luče, Saša 21, ali i mnogi drugi. Voditelj ovoga događaja bio je Dražen Turina Šajeta koji je svojim humorom neumorno radio na podizanju atmosfere.

Ova hvalevrijedna akcija odvija se i dalje i to putem telefona 060/988-988, na čiji poziv možete donirati 6,25 kuna, uključujući PDV.