Novosti

03/02/2015

Radovi na Giardinima u punom tijeku

Posljednja faza plinofikacije koja se od sredine prošlog mjeseca odvija na Giardinima, od ljekarne do Tiska te od Zabe do INK-a odvija se bez poteškoća u planiranom roku. Promet je na tome području u potpunosti obustavljen, a ta se privremena zabrana prometovanja odnosi i na autobuse javnog gradskog prijevoznika Pulaprometa sve do završetka radova koji su planirani za ožujak. Kao i u proteklom mjesecu Giardinima će moći prometovati interventna vozila policije, hitne pomoći i vatrogasaca.

Zbog zatvaranja Giardina za sav promet došlo je do preregulacije linija javnog gradskog prometa. Tako Linija 1 prometuje Dalmatinovom ulicom (tržnica), a u povratku Dobrilinom, Mletačkom (MUP) i dalje prema bolnici. Linija 2a će prometovati Zagrebačkom i Dalmatinovom ulicom (tržnica), a Linije 3a, 4 i 6 će u povratku prometovati pored MUP-a,  Zagrebačkom i Istarskom ulicom (Fina).

Uz Giardine, u tijeku je plinofikacija jedne prometne trake Mletačke ulice koji se također odvija bez prekida u skladu s vremenskim mogućnostima. Drugi je dio prometne trake Mletačke ulice otvoren za sav promet.