Novosti

05/02/2015

Za Valentinovo Love shopping u Puli

Danas je u prostoru Turističke zajednice Pula održana tiskovna konferencija na kojoj je najavljen treći po redu Love Shopping koji će se održati na dan Valentinova, 14. veljače 2015. godine.

Direktorica TZ-a Sanje Cinkopan Korotaj kazala je da se ove godine povećao broj sudionika na 53 trgovine koje će u sklopu ove akcije građanima nuditi popust od 15 do 50%. Također je najavila nagradnu igru koja će trajati od 9. do 14. veljače, a u kojoj mogu sudjelovati svi koji kupe bilo koji proizvod u jednoj od trgovina koje sudjeluju u Love shopping akciji. "Za svaku od 53 trgovina bit će izvučen po jedan sretan dobitnik koji će potom biti objavljeni na službenim stranicama TZ Pule i Grada Pule" pojasnila je Cinkopan Korotaj.

Sanja Krelja Osterc, savjetnica za kulturu Grada Pule pozvala je sve sugrađane da se u što većem broju odazovu i time podupru ovu akciju. Kazala je kako Grad Pula i Turistička zajednica njeguju dugogodišnju dobru suradnju na raznim projektima.

Elida Cerovac - Bakiš, inicijatorica manifestacije i predsjednica sekcije trgovačke djelatnosti pri udruženju obrtnika nadodala je da i trgovce veseli spomenuta nagradna igra koja će ovoj akciji dati dodatan štih darivanja.

Manifestaciju organiziraju TZ Pula, Grada Pula, HGK Pula i Udruženja obrtnika Pule. U ostvarenju Love shoppinga ove godine sudjeluje Škola primijenjenih umjetnosti iz Pule čiji su učenici izradili prigodnu instalaciju koja će se nalaziti na Portarati.