Novosti

06/02/2015

Završeno malonogometno prvenstvo srednjih škola za djevojke

U Domu sportova Mate Parlov odigrano je gradsko malonogometno prvenstvo srednjih škola u ženskoj konkurenciji. Na prvenstvu je sudjelovalo ukupno šest srednjih škola: Tehnička, Medicinska, Strukovna, Ekonomska, Gimnazija i Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, podijeljenih u dvije skupine. 

Nakon šest odigranih utakmica najboljima su se pokazale djevojke Ekonomske i Tehničke škole.  Ekonomistice su na krilima svojih najboljih igračica Vanesse Šestan i Lucije Krajcer uvjerljivo svladale Gimnaziju (2:0) i Š.T.U.T. (3:0). Najbolji strijelac Ekonomske škole bila je Vanessa Šestan sa 3 postignuta gola.

Tehničarke su u prvoj utakmici svladale Medicinsku rezultatom 3:2, iako su Medicinarke uvjerljivije otvorile utakmicu. Za Tehničku školu pogotke su postigle Elizabeta Antić, Anamarija Lorencin i Katarina Raspudić, dok je u redovima Medicinske najraspoloženija bila Fanika Hlubocki. U drugoj utakmici Tehnička je pogotcima Ariane Smoković i Antonije Čivljak svladala Strukovnu rezultatom 2:1.  

Dvije prvoplasirane ekipe svake skupine izborile su plasman na županijskom malonogometnom prvenstvu.