Novosti

12/02/2015

Rukometno prvenstvo pulskih srednjih škola za učenike

Učenici Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu osvojili  su po peti put rukometno prvenstvo pulskih srednjih škola.

Nakon što su deklasirali Strukovnu 24:5, u finalu ih je dočekala Medicinska.  Š.T.U.T. je odmah krenuo s nekoliko pogotka prednosti ali je Medicinska, predvođena Ninom Belasom, do poluvremena smanjila razliku na 8:6. Međutim,  Š.T.U.T.  je na svojim vratima imao Marina Katovića koji je izvanrednim obranama onemogućio Medicinarima da stignu rezultat. Susret je završio 13:17, a obje su ekipe izborile pravo natjecanja na županijskom prvenstvu koje će se odigrati u ožujku u Rovinju. Tehnička i Strukovna borile su se za treće mjesto. Već je na početku susreta Tehnička odmakla rezultatom, a Strukovna je do poluvremena uspjela realizirati samo dva pogotka. Kraj susreta Tehnička je začinila s nekoliko atrakcija Petra Graše te privela utakmicu kraju rezultatom 17:9. 

REZULTATI: Gimnazija-Medicinska 17:18, Strukovna-Ekonomska 13:8, Š.T.U.T.-Strukovna 24:5, Tehnička-Medicinska 13:17, Tehnička-Strukovna 17:9, Š.T.U.T.-Medicinska 13:17