Novosti

18/02/2015

Izvučeni dobitnici Love shoppinga 2015

Izvučena su imena dobitnika nagradne igre "Love shopping 2015" koja je trajala od 9. do 14. veljače, a u sklopu koje je sudjelovala 51 trgovina u Puli. Treba napomenuti da je pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imala svaka osoba koja je kupila bilo koji proizvod u jednoj od trgovina koje su sudjelovale u Love shopping akciji.

Za svaku trgovinu izvučen je po jedan sretan dobitnik. Izvučene nagrade mogu se preuzeti u trgovinama u kojima su osvojene, uz predočenje osobne iskaznice i računa. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana objave rezultata igre na web stranici TZ Pule www.pulainfo.hr i Grada Pule www.pula.hr. Ukoliko dobitnik ne podigne nagradu u navedenom roku Priređivač će ga pismeno obavijestiti o naknadnom roku od 15 dana za preuzimanje nagrade. Po isteku naknadnog roka dobitnik gubi pravo na nagradu.

Nagradnu igru održanu povodom Valentinova zajednički su organizirali Grad Pula, Turistička zajednica Grada Pule,Udruženje obrtnika Pula i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula.

Popis dobitnika nagradne igre "Love shopping" možete pogledati ovdje.