Novosti

20/02/2015

Na pulskoj tržnici ponovno Hand made i Mirisi i okusi Istre

Manifestacije na pulskoj tržnici nastavljaju se i u 2015. godini. Tako će danas od 9.00 do 13.00 sati na prostoru pored zgrade tržnice na već znanoj manifestaciji HandMade by Markat nekoliko izlagača predstavit svoje proizvode.

Zdenka Ivančić donosi posebne i interesantne lutke, Marija Tomić predmete napravljene paper quiling tehnikom, Orijana Ingola dekorirane predmete tehnikom dekupaža, Ana Košara predstavit će pletene predmete, a Josip Babić razne mozaike napravljene od keramičkih pločica. Bit će u ponudi predmeti koji su izrađeni modeliranjem i ukrašavanjem žice autorice Gordane Kolić te Darko Vitasović s ručno izrađenim istarskim suvenirima.

Subota, 21. veljače namijenjena je za proizvode Mirisa i okusa Istre. Manifestacija koja prezentira autohtone istarske proizvode predstavit će sljedeće izlagače: OPG Franjul, OPG Krivičić, OPG Trivunović, OPG Bodiš, OPG Stipančić, OPG Brig i OPG Vitasović. U ponudi će se pronaći i proizvodi od lavande, domaćeg meda, maslinova ulja, predmeti od maslinovog drva te drugi proizvodi.

Sljedeći tjedan donosi sezonsko iznenađenje. Naime, u subotu 28. veljače na centralnoj pulskoj tržnici održat će se 14. Ucvirkenfest!.

Posjetite pulske tržnice i uživajte u bogatstvu mirisa, boja i okusa.