Novosti

23/02/2015

Prijave na dječji festival "Pula pjeva" produžene do četvrtka

Zbog iskazanog velikog interesa kandidatkinja i kandidata, prijave za audiciju na drugi dječji pjevački festival "Pula pjeva" produžene su do četvrtka 26. veljače. 2015 godine.

Obrazac Prijavnice može se, osim na službenoj web stranici Grada Pule, zatražiti u osnovnim i srednjim školama na području Pule kod učitelja/učiteljice glazbene kulture. Ispunjenu prijavnicu šaljite na e-mail: djecjifestival@pula.hr, voditeljici projekta Ireni Peruško, kako bi na temelju broja prijava mogli obavijestiti kandidate o rasporedu dolaska na audiciju. Audicije će se održavati u dvorani Društva Naša djeca u Radićevoj 22 (bivši Pionirski dom) u Puli, prema rasporedu:

27. veljače 2015. u 17 sati - za osnovne škole

- 28. veljače 2015. u 10 sati - za srednje škole

Dječji pjevački festival u potpunosti je stručno i pedagoški vođen od strane Studija glazbene kreativnosti Čarobna frula. Za realizaciju projekta imenovan je Koordinacijski odbor, a stručne i administrativne poslove za poslove Projekta obavljat će Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Pule.

Sve dodatne informacije o dječjem pjevačkom festivalu "Pula pjeva" jednako kao i Prijavnicu za sudjelovanje možete naći ovdje.