Novosti

27/02/2015

Plinofikacija Ulice Castropola započinje u ponedjeljak

U ponedjeljak 02.03. u jutarnjim satima započet će radovi na plinofikaciji Ulice Castropola u Puli. Za vrijeme izvođenja radova, navedena ulica biti će zatvorena za sav promet, osim za vozila gradilišta, interventna vozila i vozila dostave.

Radovi će se odvijati fazno u dužini od cca 50m, s pomacima po dovršetku svake faza, a započeti će od Uspona na Kaštel, pa sve do raskrižja sa Ulicom Sv. Ivan i Kandlerovom ulicom. 

U ponedjeljak također započinju radovi na plinofikaciji dijela pješačkih zona u Flanatičkoj ulici od Veronske ulice do Laginjine ulice i u Ciscuttijevoj ulici od Zagrebačke ulice do Flanatičke ulice.

Radove u Flanatičkoj ulici i Ciscuttijevoj ulici izvodi Plinara d.o.o. Monte Serpo d.o.o. Pula, a nadzor obavlja tvrtka Starum d.o.o. Pula, dok u Ulici Castropola radove izvodi  Plinara d.o.o. putem poduzeća TGT ADRIATIK d.o.o. Pula, a nadzor obavlja tvrtka CARDO & DECUMANUS d.o.o.

Zahvaljujemo svim sudionicima u prometu na razumijevanju te ih pozivamo da se pridržavaju privremene regulacije prometa  u ulici Castropola.