Novosti

20/03/2015

Sudjelujte i vi u kreiranju razvoja društvenog centra Rojc

Pozivaju se svi zainteresirani da se odazovu na radionicu izrade Plana održivosti DC Rojc i to u utorak, 24. ožujka 2015. od 16.00 do 19.00 sati na temu "Planiranje održivog razvoja DC Rojc" i u srijedu, 25. ožujka od 11.00 do 14.00 sati na temu "Komunikacijska strategija DC Rojc". Program provode Grad Pula i Savez udruga Rojca u sklopu projekta "Prostori(su)djelovanja", a uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civiloga društva. Radionica će se održati u Dnevnom boravku DC Rojc.

Voditelji su Sonja Vuković, stručna konzultantica Clustra za eko-društvene inovacije i razvoj - CEDRA HR, voditeljica Udruge za kreativni razvoj, pokretačica i koordinatorica Regionalnog foruma socijalnog poduzetništva, pokretačica i članica UO Hrvatske mreže za ruralni razvoj, stručna suradnica Social Enterprise Europe i predavačica društvenog poduzetništva na VERN-u te Ante Vekić, marketing manager Udruge za kreativni razvoj Slap, izvršni direktor društvenog poduzeća Modra nit i urednik magazina za društveni razvitak pomakonline.

Prijave i informacije o radionici dostupne su na e-mail: programi.surojc@gmail.com, ili na broj mobitela: 091 20 77 577.