Novosti

30/03/2015

Od srijede ponovno vozi turistički autobus

Od srijede, 1. travnja do 30. rujna Pulom će ponovno prometovati turistički autobus s programom razgleda grada i znamenitosti Pule.

Turistički razgled organiziran je prema "hop on hop off" principu, odnosno s jednom kupljenom kartom moguće je neograničeno koristiti uslugu s bilo kojeg stajališta tijekom 24 sata. Vozilo je opremljeno i posebnim audio sustavom na 12 svjetskih jezika koji putnike upoznaje s gradskim znamenitostima uz koje prolaze tijekom vožnje. (hrvatski, talijanski, njemački, slovenski, engleski, ruski, francuski, poljski, češki, mađarski, japanski, španjolski).

Od ove srijede do 10. lipnja svakoga će dana bus kretati ispred Arene od 10.30 te će obilazak Pule trajati do 15 sati, a od 11. lipnja ture će trajati od 10 do 18 sati. Glavne postaje su Arena, Valkane-Stoja,Turističko naselje Verudela, Turističko naselje Zlatne stijene. Cijena autobusne karte, koja vrijedi 24 sata od prvog ulaska u autobus, je 90 kuna (odrasli), djeca od 5 do 15  godina plaćaju 45 kuna, a djeca do pet godina starosti mogu se voziti besplatno.

Turistički autobus zanimljiv je sadržaj turističko-kulturne ponude i vjerujemo da će mnogi uživati u vožnji gradom.