Novosti

22/04/2015

Savjet mladih Grada Pule partner i sponzor u projektu ITC udruge Start up

Na otvorenju ITC studentskog natjecanje u poslovnim slučajevima održanom danas na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli između ostalih sudjelovali su i članovi Savjeta mladih Grada Pule. 

"ITC studentsko natjecanje predstavlja jedinstvenu priliku da sudionici primjene teorijska znanja stečena na fakultetu, u rješavanju zadataka iz realnog poslovnog sektora. Kvalitetu, inovativnost i predan rad zasigurno će prepoznati predstavnici poduzeća čiji su problemi ujedno i natječajni zadaci, stoga postoji realna šansa za uspostavom suradnje ili zaposlenjem najboljih pojedinaca i timova", rekla je Lena Radunić iz Savjeta mladih Grada Pule.

Sudionici imaju priliku rješavati poslovne slučajeve poduzeća iz područja turizma tako što će odabrati poslovni slučaj koji će potom rješavati u timovima. Na kraju se za svaki poslovni slučaj proglašavaju najbolja tri tima. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno za sudionike, a nagradni fond iznosi 15.000,00 kn.

Suorganizatori ovogodišnjeg natjecanja jesu Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Aiesec Zagreb, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Studentski zbor Sveučilišta u Zadru i Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku. Više informacija možete pronaći na: http://www.startup-udruga.hr/, facebook stranici natjecanja https://www.facebook.com/istriantourismcompetition.