Novosti

23/04/2015

Nastavljeni radovi na izgradnji parkirališta na Monvidalu

Radovi koji su proteklog ponedjeljka, 13. Travnja 2015. započeli na gradilištu novog parkirališta na Monvidalu nastavljeni su bez poteškoća i prema dinamičkom planu. Osim izgradnje parkirališta na ovom raskrižju između Stiglicheve i Stankovićeve ulice obavit će se i radovi na izgradnji oborinske odvodnje i nove led rasvjete, dok će se promet za vrijeme izvođenja radova u spomenutim ulicama odvijati nesmetano.

Programom gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2015. godinu predviđena je izgradnja spomenutog parkirališta s oborinskom odvodnjom i javnom rasvjetom, kapaciteta 25 parkirnih mjesta od čega će 2 mjesta biti namijenjena za osobe s invaliditetom, a sve to na površini od 723 m².Izvođač radova je poduzeće CESTA d.o.o., dok nadzor nad izvođenjem radova vrši VIA ING d.o.o. Ugovorena vrijednost radova iznosi 495.409,80 kuna. 

Trenutno su u tijeku radovi na iskopima za oborinsku odvodnju, te pripremni radovi za izgradnju javne rasvjete. Predviđeno trajanje radova je 45 radnih dana.