Novosti

29/04/2015

Program posljednjeg ovogodišnjeg "Proljeća u Šijanskoj šumi"

Sljedeće nedjelje u Šijanskoj šumi održati će se posljednje okupljanje građana u skopu projekta "Proljeće u Šijanskoj šumi" u organizaciji Pula sporta. Kros, MTB utrka, programi Udruge kineziologa, KRUPP-ovaca te Triatlon saveza, Bike spirita i adidas škole trčanja privući će mnoge zaljubljenike u aktivnosti u prirodi. 

Nakon što su protekle nedjelje u popodnevnim satima Puljani imali priliku sudjelovati i pratiti brojne sadržaje za velike i male uz KK Manjadvorci,Udrugu Get a life, sportsko društvo Kockice i ostale, za nadolazeću nedjelju ponovno je predviđen sportski program za građane oba spola i svih životnih dobi.

U 9 sati započinje kros utrka za dječake i djevojčice, u 9.30 za srednjoškolce, te u 10 za sve rekreativce (+18). U 10.30 započinje Mountain Bike utrka za dječake i djevojčice, u 11.00 za srednjoškolce, te u 11.30 za sve rekreativce (+18), a u 11 sati nastupit će grupa Gazela sa svojim plesnim programom.

Također će biti zastupljene i aktivnosti s područja zdravstva, pa će se tako građanima pružiti usluge zdravstvenog nadzora uz djelatnike Zlatnih ruku te volontera Crvenog Križa.

Ovim putem pozivamo sve građane da provedu ugodan dan u društvu s prirodom.