Novosti

15/05/2015

Zajednička proslava kraja srednjoškolskog obrazovanja

U organizaciji Grada Pule i Savjeta mladih Grada Pule u srijedu 20. svibnja na parkiralištu DC Rojc održat će se program za sve maturante povodom završetka još jedne školske godine. Program je danas predstavljen u prostorijama Komunalne palače, a pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović tim je povodom pozvala sve maturante da veselo i odgovorno proslave zadnji dan škole.

Zajednička proslava započet će u 11,00 sati nastupom DJ Gabija kojega će kasnije zamijeniti Sunglasses bend,  potom i Tamburaški sastav Inat te Dean Bakić, a predviđeno trajanje programa je do 16,00 sati. Lena Radunić iz Savjeta mladih Grada Pule dodala je kako će se zabava nastaviti u večernjim satima u beach baru Pomidor u Gortanovoj uvali.

"Zahvaljujući podršci Grada Pule i inicijativi Savjeta mladih i ove godine imamo jedno središnje mjesto slavlja i vjerujem kako će se naši maturanti odlično zabaviti. Posljednje dvije godine imali smo također proslavu, ali na igralištu Gimnazije i uvijek je bilo iznimno uspješno kao što će, vjerujem biti i ovaj put", istaknula je ravnateljica Gimnazije Branka Antunović Piton.

Proslava ima i humanitarni karakter pa će tako umjesto navike bespotrebnog posipanja brašna, učenici u svojim školama prikupljati donacije brašna i ostalih namirnica koje će potom zajedno donirati Crvenom križu u ponedjeljak 18. svibnja u 11,00 sati.