Novosti

15/05/2015

Otvoren 2. Sajam zdravog života i ljepote

U Domu hrvatskih branitelja danas je započelo drugo po redu izdanje "Sajma zdravog života i ljepote" koji se održava u organizaciji Strukovne škole Pula i Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović naglasila je kako je Grad Pula i ove godine prepoznao važnost i vrijednost jednog ovakvog projekta. "Ovo je jedinstvena prilika za učenike da pokažu što su sve naučili tijekom godina školovanja i uvjerena sam da će jednoga dana biti uspješni stručnjaci i gospodarstvenici", kazala je Krizmanić Marjanović, čestitavši i Dan Strukovne škole s mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Prisutne je pozdravio ravnatelj Strukovne škole Ivo Bebek koji se zahvalio gospodarstvenicima na svemu što čine za širu zajednicu, Gradu Puli, Istarskoj županiji te ostalim pokroviteljima koji su pomogli u realizaciji ovog festivala. "Obrazujte se danas kako biste sutra bili uspješni gospodarstvenici", poručio je učenicima Bebek. .

Ispred Zavoda za javno zdravstvo prisutnima se obratio Aleksandar Stojanović koji je kazao kako ovaj sajam vidi kao mjesto gdje se promiču zdravi životni stilovi, posebice kod mladih. "Zavod već niz godina kroz razne aktivnosti surađuje s različitim osnovnim školama, dok su srednje škole jedan novi izazov koji ćemo u budućnosti zasigurno savladati", nadodao je Stojanović.

U sklopu Sajma, osim predavanja i izlaganja usluga i proizvoda, održat će se razni seminari i radionice te modna revija učenika Strukovne škole, kao i školsko natjecanje u make-upu.