Novosti

18/05/2015

Tradicionalna istarska jela ovog četvrtka na Istrafeštu pulskoj tržnici

U prostorijama Turističke zajednice Pula danas se održala konferencija za medije povodom najave nove gastro-turističke akcije "Istrafešt" koja započinje u četvrtak 21. svibnja 2015. godine.

Direktorica Turističke zajednice Pula Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je kako je ovo nastavak prošlogodišnjih uspješnih promotivnih akcija "Merkat by night" čiji je cilj proširiti turističku ponudu grada te posjetiteljima ponuditi noćni "đir" od središta grada do same tržnice. Manifestacija započinje 15. lipnja i održavat će se noću, u pratnji zabavne glazbe i DJ-a koji će uz originalna jela spravljena od namirnica s pulske tržnice stvoriti ugodno mjesto prije noćnog izlaska.

Uz Turističku zajednicu Pula, organizator manifestacije je i Gradska tržnica čiji je direktor Renato Perc pozvao sve zakupce na tržnici na sudjelovanje, uz želju za što ljepšim vremenom.

Manifestacija "Istrafešt" održavat će se u dva termina - četvrtkom u sklopu jutarnjeg programa uz prava i ukusna istarska jela poput burgera od boškarina s fritajom i povrćem do polpetina na broštulanom kumpiru s ružmarinom, te petkom u noćnim satima s početkom u 20 sati.