Novosti

20/05/2015

Odgođeno zajedničko vježbanje u sklopu projekta "Pokreni se"

Prvo ovogodišnje zajedničko vježbanje uz projekt Pokreni se, zbog najavljene kiše i loših vremenskih uvjeta, odgađa se za petak, 5. lipnja u 18 sati. Nova lokacija na kojoj će se održati kružni trening je pulski Forum.
 
"Kako se trening održava na otvorenom prostoru, zbog loših smo vremenskih uvjeta vježbanje odgodili za petak, 5. lipnja u nadi da će nas vrijeme poslužiti. Želja nam je na najbolji mogući način vježbačima, u idelanim uvjetima, prenijeti znanja te zajedno s njima odraditi kružni trening te poslati poruku za što veću aktivaciju svih nas. Zahvaljujemo svim prijavljenim vježbačima. Veselimo se skorom susretu u Puli!" - izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.
 
Pula je prvi grad u kojem se u suradnji s Pula Sport d.o.o. održava ovogodišnji projekt Pokreni se, a nastavlja se u Dubrovniku 24. lipnja, Zadru 18. srpnja, Vukovaru 18. kolovoza te Zagrebu 12 rujna.
 
Idućih pet mjeseci projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudit će rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health i Lijepa i aktivna očekuju vježbače.