Novosti

21/05/2015

Kreću upisi u ljetne Hobby tehničke radionice

I ove godine za vrijeme ljetnih praznika Zajednica tehničke kulture Pula u Centru za tehničke aktaivnosti "Veruda" organizira ljetne hobby tehničke radionice za učenike koji osim igre i odmora žele naučiti nešto novo, otkriti svoje interese i stvaralačke mogućnosti. Radionice su namijenjene za učenike od 1. - 8. razreda osnovne škole, a održat će se od 29. lipnja do 10. srpnja 2015. godine.

Radionice su poticajne, razvijaju kreativnost, maštu i motoriku, a polaznici stječu nova znanja i vještine iz različitih područja tehnike. Sve su radionice prilagođene dobi i interesima djece, a polaznici će moči upisati sljedeće radionice:

- "Na ljetnom vjetru" - zmajarstvo (1. - 4. r.)

- Eko lego modelarstvo (1. - 4. r.)

- "Kreativko" - informatika (3. - 8. r.)

- "Mini filmska akademija" (5. - 8. r.)

- "Imam ideju" - recikliraj i uživaj (1. - 6. r.)

- Baština u tehničkoj kulturi - kažunići (3. - 8. r.)

- "Mali majstor" - decoupage tehnika (3. - 8. r.)

Osim ovladavanja tehnikom snimanja filma, gradnje eko lego konstrukcija i izrade zmaja, polaznici će moći naučiti tehniku recikliranja, decoupaga i gradnje kažunića. Učenici će raditi svoj projekt pojedinačno i u grupama od maksimalno 14 učenika, a sve izrađene predmete moći će ponijeti sa sobom. Radionice će se održavati u jutarnjim satima. Voditelji radionica su iskusni učitelji tehničke kulture i profesori koji godinama sudjeluju u programima izvannastavnih aktivnosti tehničke kulture te su mentori učenicima na natjecanjima mladih tehničara.

Upisi i prijave traju do 23. lipnja 2015. na tel. 223-171