Novosti

01/06/2015

Započinju upisi u dječji ljetni sportski kamp

Pod pokroviteljstvom Grada Pule, a u organizaciji Saveza sportova Grada Pule i suorganizaciji RSD Uljanik i Fratarskog d.o.o. i ovog će ljeta na Fratarskom otoku biti organiziran Dječji ljetni sportski kamp.

Kamp se održava osmu godinu za redom i zamišljen s ciljem da se kod najmlađih dobnih skupina razvija ljubav prema sportu i ekologiji. Kamp je namijenjen djeci od 5 do 12 godina, planirane su tri smjene u trajanju od dva radna tjedna, a prva smjena započinje već 6. srpnja. Druga smjena održat će se od 20. do 31. srpnja, a treća od 3. do 14. kolovoza dok je dnevno trajanje kampa od 08,00 do 16,00 sati.

Programski sadržaj čine plivanje, mini vaterpolo, jedrenje, veslanje u kajaku, ronjenje, sportske igre i razne radionice poput orijentacije na moru i u prirodi, učenja tehnike disanja i tehnike zarona u apnei.. U okviru ljetnog kampa, djeca sportom i zabavom stječu nova znanja i usavršavaju svoje psihofizičke sposobnosti poput motoričkih i sportskih vještina te tjelesne kondicije, ali i odlučnosti, upornosti, borbenosti i kreativnosti. Uz bogat program vodenih sportova za plivače organizirana je i stručna obuka neplivača. Voditelj kampa i ove je godine profesor Branko Uležić.

Za sve dodatne informacije kao i prijave možete se obratiti Savezu sportova Grada Pule na adresi Marsovo polje 6 (dvorana doma "Braće Ribar", 1. kat) ili na brojeve telefona 052/216-554, 052/212-946, 098 224 513.

Rok za prijave je do petka 3. srpnja ove godine.