Novosti

01/06/2015

Inner Wheel Pula u srijedu organizira humanitarni koncert

Danas je u Domu hrvatskih branitelja održana tiskovna konferencija Inner Wheel kluba Pula na kojoj je predstavljen ovogodišnji dobrotvorni koncert u organizaciji ovoga kluba i Glazbene škole I. M. Ronjgova a koji će se održati 3. lipnja u Domu hrvatskih branitelja u Puli.Kroz 15 godina djelovanja ovaje međunarodna organizacija žena zasnovana na dobročinstvu, prijateljstvu i međunarodnom razumijevanju organizirala niz humanitarnih događaja, a ove godinesva sredstva prikupljena od humanitarnog koncerta bit će donirana Školi za odgoj i obrazovanje - Pula za nabavu igrala kojima će se opremiti igralište u dvorištu Škole.

Predsjednica kluba Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je kako Inner Weel Klub Pula želi pomoći djeci koja pohađaju Školu za odgoj i obrazovanje - Pula tako što će im omogućiti kvalitetnije uvjete za igru i zabavu. Pozvala je sve zainteresirane da zajednički pomognu učenicima Škole za odgoj i obrazovanje - Pula doniranjem sredstava za nabavu igrala. "Svaki prilog, pa i simboličan, je više nego dobrodošao" rekla je Cinkopan Korotaj.

Koncert će se održati u srijedu, 3. lipnja 2015. godine u Domu hrvatskih branitelja s početkom u 20.00 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna.