Novosti

18/06/2015

Sljedeći tjedan održava se Pula Late Night Shoping

U prostorijama Turističke Zajednice Pula održana je danas konferencija za novinare na kojoj je najavljen ovogodišnji "Pula Late Night Shopping". Vesna Jovičić prisutne je u ime Turističke zajednice Pula podsjetila na prijašnja izdanja ove akcije obrtnika koja je prije tri godine nastala na inicijativu pulskih trgovaca. Trgovci su tada iskazali želju da se veliki turistički potencijal i razdbolje od nekoliko državnih blagdana spoje u ovu uspješnu obrtničku akciju.

"Ove će se godine uz glazbeni program na Trgu Portarata i Trgu kod tržnice održati i modna revija u organizaciji Tijare koju će podržati čak 25 trgovina. Posjetitelje će ipak najviše zanimati kako će ove godine 58 trgovina, od 20 sati pa sve do ponoći, kupcima nuditi popust na svakodnevnu robu u iznosu od 15% do 50%", kazala je Jovičić.

Predsjednica sekcije trgovaca pri Obrtničkoj komori Pula Elida Cerovac Bakiš naglasila je kako se izrazito veseli ovom događaju koji postaje moderni simbol Pule i kojega zbog uspješnosti sve više prepoznaju i drugi gradovi koji pokazuju želju da i u svojim sredinama pokrenu slične akcije.

Savjetnica za kulturu u Upravnom odjelu za kulturu Sanja Krelja Osterc pohvalila je u ime Grada dosadašnji rad istaknuvši kako se svake godine povećava broj trgovaca koji sudjeluju u ovoj akciji.

Uz Grad Pulu i TZ Pula organizatori ovog događaja su Hrvatska Gospodarska Komora i Udruženje Obrtnika Pula.