Novosti

02/07/2015

Održan prijem sudionika 21. međunarodnog kazališnog festivala PUF

Zamjenik gradonačelnika Pule Fabrizio Radin i pročelnica upravnog odjela za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber primili su danas u prostorijama Komunalne palače organizatore i sudionike 21. međunarodnog kazališnog festivala PUF koji se u Puli održava od 1. do 5. srpnja.

"Veoma mi je drago što vas već godinama ugošćujemo u našoj Komunalnoj palači i da pokazujemo kako je Pula grad koji podržava svaku vrstu umjetnosti. Drago mi je što svake godine susrećemo veliki broj izvođača iz inozemstva te svima vama želim ugodan boravak u Puli", rekao je Radin.

Međunarodni kazališni festival PUF osnovan je 1994. godine. Zanimljivo je napomenuti kako je na ovom kazališnom festivalu 1995. godine nastupila  samo jedna inozemna kazališna skupina, da bi već drugo izdanje festivala uspostavilo standard od 6 stranih predstava. Festival je postao mjesto susreta različitih alternativnih umjetnika. Uz kazališne predstave, festival obogaćuju i popratni sadržaji poput izložbi, koncerata, radionica i okruglih stolova.

Detaljan program 21. Međunarodnog kazališnog festivala PUF možete vidjeti ovdje.