Novosti

06/07/2015

Korejski reality show danas u Puli

Producentske kuće IHQ i E Planet Production iz Koreje, u suradnji s BALDUČI FILMOM iz Zagreba , u Hrvatskoj  snimaju četiri epizode novog  Reality Show "The Friends", a kao jedan od rgadova lokacija izabrana je i Pula gdje službeno snimanje počinje danas.
 
Očekuje se da će ovaj "reality show" dosegnuti publiku od 8 milijuna gledatelja, a bit će prikazan na 4 kanala u 8 repriznih prikazivanja. Ovo je treći puta da dolaze snimati u Hrvatsku, a kako su prethodna dva show programa imala veliku gledanost, Hrvatska i grad Zagreb postali su lokacije koje turisti iz Koreje posjećuju u daleko većem broju. Zasigurno će i ovo izdanje biti jednako uspješno uz veliku promociju Hrvatske i Pule. U priči sudjeluju tri glumca,a  jedan od njih je Hyuk Jang, popularna filmska zvijezda u Koreji s kojom se mnogobrojni korejski turisti koji šeću Zagrebom fotografiraju u čudu što su ga ovdje zatekli.
 
Iz Koreje je stigla ekipa od 32 člana od toga 9 snimatelja, 4 scenarista, 4  redatelja. Producent s Korejske strane je Lee Jae Eun, a hrvatski producent je Spomenka Saraga. Podršku projektu dalo je Ministarstvo turizma RH; Hrvatska turistička zajednica; TZ grada Zagreba, grad Rovinj i TZ Rovinja, grad  Pula i TZ Pula; Plitvička jezera, TZ Ličko Senjske županije koji nisu naplatili snimanja na svojim lokacijama.