Novosti

07/07/2015

Traže se volonteri za utrku IRONMAN 70.3. Pula

U rujnu ove godine, Pula će biti domaćin međunarodne triatlon utrke IRONMAN 70.3. Riječ je o najmasovnijoj svjetskoj utrci takvoga tipa koja se održava u čak 58 zemalja.

Kao na svim većim sportskim događajima, volonteri su ključan dio cjelokupne organizacije i bez njih ništa nije moguće. Upravo kako bi ovakva manifestacija dosegnula zavidnu razinu organizacije, i Istru i Pulu predstavila u najboljem svjetlu, traže se volonteri za utrku IRONMAN 70.3. Svi će volonteri kroz sudjelovanje, osim poučnog iskustva, nezaobilaznog osobnog razvoja i sklapanja novih poznanstava, od organizatora dobiti priznanje, hranu i piće te majicu i kapu.

Ovo prestižno, svjetski poznato sportsko natjecanje okuplja sportaše uspješne u plivanju, trčanju i biatlonskim natjecanjima. Pulska će utrka započeti plivačkim dijelom u uvali Ambrela gdje će natjecatelji otplivati tri kruga u ukupnoj dužini od 1,9 kilometara. Nakon toga, biciklima će nastaviti utrku od 90 kilometara, a nakon vraćanja u pulsku marinu započinje i zadnji dio utrke - trčanje tri kruga duga gotovo 22 kilometra.

Za sve dodatne informacije javiti se e-mailom na adresu pula70.3@ironman.com.

Prijavnicu za volontere možete pronaći ovdje.