Novosti

08/07/2015

Najava Viva la Pola 2015.

Viva la Pola! u svojoj dvanaestoj godini predstavlja i dovodi u Pulu, legende - očeve, pokretače njujorškog hardcore metala, jedinstvene Agnostic Front.
 
Agnostic Front u sastavu s dvjema kultnim ikonama scene, gitaristom Vinniem Stigmom te vokalom Rogerom Miretom, premijerno će u Puli i na ovim prostorima, 13. srpnja, u sklopu europske turneje, uz sve ponajbolje stvari iz dosadašnje karijere s prethodnih deset studijskih albuma, predstaviti i najnoviji album "The American Dream Died" objavljen ove godine za "Nuclear Blast Records". Ove godine je započela i produkcija dokumentarnog filma "The Godfathers Of Hardcore" koji na vrlo otvoren i iskren način govori o 35 godišnjoj karijeri benda, odrastanju na opasnim ulicama New Yorka, nastanku scene, te utjecaju Mireta, Stigme i njihova benda na mnoge svjetski poznate glazbenike kao što su između ostalih Kirk Hammett (Metallica), Scott Ian (Anthrax), Phil Anselmo (ex Pantera), te bendove Madball, Sick Of It All, Hatebreed i druge kojima su Agnostic Front ostali trajni uzori i najveća inspirativna vodilja.
U Pulu, Agnostic Front stiže u sastavu: Roger Miret - za vokalom, Vinnie Stigma - za gitarom, Mike Gallo - za basom, Craig Silverman - za gitarom te Pokey Mo - za bubnjem, u kojemu djeluju od prošle godine.

Uz Agnostic Front, u sklopu Viva La Pola! 2015, nastupaju i Convict iz Belgije te domaće snage Anger.