Novosti

15/07/2015

Za vikend počinje 13. Seasplash festival

Do početka 13. Seasplash festivala, najopuštenijeg domaćeg festivalskog događanja u regiji, dijeli nas još samo dva dana. U četiri dana trajanja, od 16. do 19. srpnja, Seasplash će okupiti štovatelje bass glazbe i soundsystem kulture, a oni će imati priliku čuti i vidjeti više od 50 eminentnih regionalnih i međunarodnih imena reggae, dub, ska, electro, jazz, funk, rap i srodnih glazbenih pravaca.
Izvođači su raspoređeni na tri pozornice Seasplash festivala (Mainsplash, Dubsplash i Electrosplash), a zajedno s pozornicama Goulash Disko festivala, koji će se ove godine održati u sklopu Seasplasha, posjetitelji će imati priliku birati između sedam životopisnih pozonica na tvrđavi Punta Christo te na festivalskoj plaži unutar kampa Brioni.
Već od podne pa sve do ranih jutarnjih sati svakodnevno će trajati program Seasplash festivala, a uz glazbeni program tu je i besplatan kamping za posjetitelje festivala, niz radionica, bazar, chill out zona i mnoštvo kulturnog i sportskog sadržaja.

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koji, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 7 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona. Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava svake godine.