Novosti

10/08/2015

Najavljen koncertni spektakl Tonya Cetinskog u Areni

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača Tony Cetinski jučer je, u Komunalnoj palači, održao susreo s pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem i novinarima na kojemu je najavio nadolazeći koncert u Areni kojim će obilježiti 25 godina svoje uspješne glazbene karijere.

"Jako mi je drago što ću svojih 25 godina karijere proslaviti upravo sa pulskom publikom koncertom u gradu u kojemu sam se rodio" naglasio je Cetinski. "Ovo će biti dosta emotivan koncert i dosta zahtjevan projekt" kazao je Cetinski koji je nadodao kako će na sutrašnjem koncertu izvesti presjek pjesama kroz cijelu karijeru te da će tom prilikom snimiti i video spot za aktualni singl "Mjesečar". Osim toga, otkrio je da će na koncertu imati i jednog gosta iznenađenja. Ujedno se zahvalio svima koji su kupili ulaznicu kao i onima koji su involvirani u realizaciju samog koncerta.

Gradonačelnik Miletić uvjeren je da će Tony u Areni napraviti veliki koncertni spektakl nabijen pozitivnom energijom. "Želim se u ime građana Pule i svoje osobno zahvaliti na svemu učinjenom za Pulu" naglasio je Miletić podsjetivši da je nakon prethodnog pulskog koncerta Cetinski donirao značajna sredstva za izgradnju osnovne škole Veli Vrh.

Tony će na pozornicu pulske Arene izaći s proširenim glazbenim sastavom te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su ''23. Prosinac', ''Blago onom tko te ima'', ''Ako to se zove ljubav'', ''Umirem 100 puta dnevno'', ''Ja sam zaljubljen'', izvesti i neke svoje stare pjesme koje publika nije imala priliku dugo čuti.

Kao uvertiru u veliki koncert, Tony Cetinski i bend, na Forumu su, po završetku prijema, kratkim koncertom počastili Puljane i njihove goste.