Novosti

12/08/2015

Vrhunski koncert Tonyja Cetinskog

U dupkom punom pulskom amfiteatru sinoć je Tony Cetinski, jedan od najboljih hrvatskih glasova, svojim vrhunskim izvedbama oduševio publiku. Koncertom je obilježio svoju 25 godina dugu glazbenu karijeru pa je tako osim posljednje snimljenih hitova fanove počastio i poznatim ostvarenjima iz ranijih glazbenih dana.

Slavljenički koncert u njegovom rodnom gradu bio je prepun emocija i na bini i u publici koja je u glas pjevala s popularnim pjevačem. Velebno izdanje Arene koju je, podsjetimo, i prije sedam godina ispunio do posljednjeg mjesta, poslužilo je za snimanje  Tonyjevog novog singla "Mjesečar".

U svojoj uspješnoj karijeri Tony je surađivao s renomiranim imenima iz glazbenog svijeta kao što su Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballà© i Michael Bolton, ali i s brojnim kolegama iz hrvatske glazbene estrade. Nedavno je gostovao  i na slavljeničkom koncertu grupe Anelidi u Istarskom narodnom kazalištu.

Iza njega je petnaestak albuma i brojna priznanja te hitovi kao što su "Umirem sto puta dnevno", "Blago onom tko te ima", "Opet si pobijedila", "23. prosinac", "Prah i pepeo" i mnogi drugi singlovi koji vrlo brzo zauzmu top mjesta glazbenih ljestvica diljem regije.