Novosti

28/08/2015

21. međunarodni moto susret

Tradicionalni međunarodni moto susreta, ove godine 21. po redu, u Pulu je primamio veliki broj ljubitelja motora  ali i dobre zabave.

Iako je program započeo već u ponedjeljak  i traje do nedjelje, većina s nestrpljenjem iščekuje središnji događaj - subotnji defile metalnih ljubimaca na dva kotača kroz centar grada predviđen u 16 sati. Bučni i brzi, stariji ili novi, cestovni ili off road - motore svih vrsta, proizvođača i godišta ponosni vlasnici provozat će glavnim pulskim ulicama i plijeniti pozornost brojnih okupljenih građana.

Za vikend su, tim povodom, na Monumentima na repertoaru zvučniji bendovi, među kojima, se može izdvojiti Steelhammer s početkom u 21 sat, a nakon njih Zabranjeno pušenje, Keops,..

Uz razne programe po gradu i okolici te brojne koncerte susret svake godine okuplja sve veći broj posjetitelje iz cijele Europe i šire kao i sve koji vole dobru i kvalitetnu zabavu.

Manifestaciju  organizira moto klub Twin Horn MC Croatia, a već više od desetljeća podržavaju je Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule. Reportaže o susretu objavljivane su i u mnogim stranim medijima gdje su uz sam susret redovito promovirane Istra i Pula kao atraktivne turističke moto destinacije .