Novosti

02/09/2015

Pulski Savjet mladih sudjeluje na Ljetnoj akademiji

Članovi Savjeta mladih Grada Pule od sutra pa sve do 4. rujna sudjeluju u četvrtom ciklusu Ljetne akademije članova savjeta mladih. Projekt Ljetne akademije kroz  interaktivne radionice i predavanja pruža članovima savjeta mladih na gradskoj i županijskoj razini priliku da usvoje nova znanja u području strukturiranog dijaloga i poznavanja Zakona o Savjetima mladih.

Polaznici će raditi na primjerima iz prakse radi stjecanja potrebnog iskustva i razvijanja ključnih vještina poput timskog rada, vodstva, nenasilne komunikacije, prezentacijskih i vještina javnog nastupa. Isto tako, polaznici će imati priliku učiti putem interaktivnih predavanja koja osiguravaju lakše razumijevanje procesa strukturiranog dijaloga. Koristit će se i ostale neformalne metode učenja koje će se primijeniti tokom ljetne akademije kao što su metode podizanja energije, grupnog rada, rasprava, samo-procjene i evaluacije procesa, a sve u svrhu što efikasnijeg prenošenja znanja i vještina na mlade polaznike.

Partneri na projektu su udruga za mlade Alfa Albona, Udruga gradova, Grad Labin i zaklada Friedrich Ebert Stiftung uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.