Novosti

25/09/2015

Pulski gradonačelnik čestitao Mikeli Ristoski na izvrsnim sportskim rezultatima

Pulski gradonačelnik Boris Miletić čestitao je vrhunskoj sportašici pulskoj paraolimpijki Mikeli Ristoski na odličnim uspjesima ostvarenim na Svjetskim igrama osoba s intelektualnim teškoćama u Ekvadoru.

Mikela Ristoski osvojila je dvije zlatne medalje i oborila jedan svjetski rekord na atletskom natjecanju u ekvadorskom gradu Guarandu. U svom prvom nastupu oborila je svoj vlastiti i do tad svjetski rekord u troskoku skočivši 11. 81 metara (11 centimetara više od prijašnjeg rekorda) a zlatna medalja pripala joj je u utrci na 100 metara s vremenom od 12.50 sekundi.

Draga Mikela,

u ime Grada Pule i svoje osobno želim ti izraziti iskrene čestitke na postignutom izvanrednom rezultatu na svjetskim igrama osoba s intelektualnim teškoćama održanim u Ekvadoru.

Iznimno sam ponosan na ovaj uspjeh koji je rezultat tvoje silne volje, truda i zalaganja te si još jednom svima nama dokazala kako se vodeći tim vrlinama, mogu postići visoki sportski, ali i životni ciljevi.

Siguran sam da ćeš i dalje, zajedno sa svojim trenerima i cijelim timom, kojima također upućujem čestitke, ustrajati i usavršavati svoje sposobnosti kojima ćemo se ponositi i u budućnosti.



Gradonačelnik

Boris Miletić