Novosti

07/10/2015

Bogat kazališni program u INK-Gradskom kazalištu Pula

Nakon ljetne stanke Istarsko narodno kazalište - Gradsko kazalište Pula započinje s bogatom kazališnom sezonom. Tako je sutra, 7. listopada u 20 sati, na repertoaru premijera predstave "Black" autora Milana Rakovca u režiji Ines Pletikos. Repriza je 8., 9. i 10.  listopada u 20 sati.

Slijedi gostovanje Teatra Kerekesh iz Zagreba komedijom "Večer monokomedije" u srijedu 14. listopada u 19 sati, autora Jana Kerekeša u režiji Lubomira Krerekeša, dok su petak i subota, 16. i 17. listopada s početkom u 20 sati rezervirani za Virginiju Wollf autora i redatelja Damira Zlatar Freyja.

19. listopada  u 20 sati i 20. listopada u 12 sati odigrat će se gostujuća predstava HNK Ivana pl. Zajca, Rijeka "Zoran i pas od porculana", čije autorstvo potpisuje Aram Kian a redatelj je Matteo Oleotto.

Listopad u INK-u završava također gostujućim predstavama  "Mi smo kraljevi" autora, redatelja i koreografa Matije Ferlina 27. listopada u 20 sati, te "Političar" 29. listopada u 20 sati autora Ladislava Prežigala i redatelja Igora Weidlich.

Više o programu za listopad i samim predstavama možete pogledati na stranicama INK - Gradskog kazališta Pula.