Novosti

07/10/2015

Dječjem odjelu i rodilištu uručene vrijedne donacije

Danas su u sklopu Dječjeg tjedna zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci i predstavnica Društva "Naša djeca" Ileana Zahtila Blašković posjetile Odjel pedijatrije i ginekologije pri Općoj bolnici Pula gdje su ih dočekale rukovoditeljica Odjela dr. Mirna Milevoj-Ražem i glavna sestra bolnice Irina Pucić.

"Mi svake godine dolazimo u posjet djeci na Odjelu pedijatrije kako bismo im barem na jedan dan uljepšali boravak u bolnici" kazala je Puh Belci zaželjevši svim mališanima brz oporavak i povratak kućama. Zamjenica gradonačelnika ovom je prigodom malim bolesnicima uručila košaru s voćem, poklon Grada Pule.

Nakon druženja s najmlađim pacijentima Puh Belci svoj obilazak je nastavila na Odjelu ginekologije gdje je rodiljama čestitala na prinovi prigodno uručivši im ružu na poklon.

Ileana Zahtila Blašković kazala je kako su u sklopu akcije "Za osmijeh djeteta u bolnici" i ove godine Odjelu  pedijatrije i ginekologije uručene vrijedne donacije. "Društvo "Naša djeca" iz proračunskih sredstava grada Pule i Istarske županije namijenjenih ovoj akciji kupilo je 30 stolica za pedijatrijsku polikliniku te kolica za prematanje beba za Odjel ginekologije" pojasnila je Zahtila Blašković te je nadodala kako su donirani i didaktički materijal za Veselu igraonicu na dječjem odjelu.

Mališane na Odjelu pedijatrije posjetili su i vršnjaci iz OŠ Vidikovac te glumci teatra Naranča koji su za njih pripremili prigodan program.