Novosti

14/10/2015

Večer monokomedija u INK - Gradskom kazalištu Pula

Gostujuća  predstava iz produkcije Kerekesh Teatra, VEČER  MONOKOMEDIJA, upriličit će se u srijedu, 14. listopada 2015. u 19 sati u INK - Gradskom kazalištu Pula.

KRTICE
Najnovija komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički zvan Štef. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi se otjerale krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, a kao šećer na kraju dolazi i Božo, poznatiji kao "Policajac z Mača". Sve likove u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš, a režiju, kao i svih drugih predstava Kerekesh Teatra potpisuje Ljubomir Kerekeš.

AUTOR: Jan Kerekeš
REDATELJ: Ljubomir Kerekeš
IGRA: Jan Kerekeš    

DIMNJAČAR
Legendarne dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka vrlo lako uspostavljaju komunikaciju s publikom. Tako protagonist ove monodrame, dimnjačar Štef koji dolazi na pauzu, neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha, ne dopuštajući mu da se bar na čas odmori.

AUTOR: Mirko Kelek
REDATELJ: Ljubomir Kerekeš
IGRA: Ljubomir Kerekeš

Program za listopad u INK-u možete pogledati ovdje