Novosti

16/10/2015

Izlog cvjećarnice Arco Iris najljepši ove jeseni

Izlog cvjećarnice Arco Iris proglašen je najljepšim izlogom jeseni 2015. godine u sklopu nagradnog natječaja koji zajednički provode Turistička zajednica i Grad Pula. Nagradu i naljepnicu za naj-izlog vlasnici cvjećarnice Marti Roce uručila je pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić Golja koja je uz pohvale upućene vlasnici pozvala sve trgovce da i dalje nastave uređivati svoje izloge kako bi Grad Pulu dodatno učinili još ljepšim i poželjnijim mjestom za život i rad.

Roce je izrazila zadovoljstvo osvojenom nagradom i otkrila kako već punih 19 godina marljivo radi na uređenju svojeg izloga za kojega se trudi da bude uvijek kreativan i poseban.

Direktorica Turističke zajednice Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj čestitala je višegodišnjoj dobitnici ove nagrade pohvalivši trud i kreativan rad kojim na jedinstven način oplemenjuje svoj izlog. "Smatram da ne treba puno novaca da bi se izlog lijepo ukrasio i privukao kupce" kazala je Cinkopan Korotaj te je dodala kako je Komisija ovoga puta imala više primjedbi na  uređenost pulskih izloga.

Uz pobjednički, istaknuli su se još i izlozi trgova Kerver i Kraš koji dijele drugo mjesto. Na trećem mjestu našao se izlog Sisleya, a četvrti je po ocjeni Komisije izlog Calzedonie. Peto mjesto dijele trgovine KOMO, Nike i Le Mode.